WatchApp #3: Imke.

Als je lang genoeg deel uitmaakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf. (Alessandro Fantucci)

 

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

 

Volg twee en een halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

 

Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

 

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’.

 

 

IMKE. is een WatchApp.

Even fascinerend als LIVE televisie.

Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren.

Even verslavend als bingewatchen.

 

Volg dit verhaal in realtime, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten ...

 

 

TICKETS

Voor tickets kun je in onze Ticketshop terecht. 

CREDITS

 

CONCEPT EN REGIE: Mathijs F Scheepers / TEKST: Peter De Graef / MET: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Dave Sinardet, Clara van den Broek & Korneel Hamers / PRODUCTIELEIDING: Delphine Lippens / PRODUCTIE OP SET (STAGE): Dominika Kruszewska, Charlotte Gobin / KOSTUUM: Barbara De Laere, Charlotte Willems & Evi Kelepouris / Decor: Barbara De Laere / DOP EN CAMERA: Pieter Van Campe / CAMERA-ASSISTENT: Magali Daems / 2E CAMERA: Jonathan Wannyn / GELUID: Timothy Van Nieuwenhuysen / VORMGEVING: Lidia Nagibina / ONTWIKKELING APP: The Omnipresent World of Wizkids | OWOW Agency / ZAKELIJKE LEIDING EN COÖRDINATIE: Korneel Hamers / PRODUCTIE: SKaGeN, De Studio, PerPodium / BACK OFFICE: Deborah Van Haute, Simon Van Roosbroeck, Delphine Lippens, Hadewich De Prins, Ilja Antonneau / MET DANK AAN: Kurt Stallaert, Anaïs Wagner, Deborah Van Haute-Bloemen, Engel Doyen, Alex Noels, de Blikfabriek & Café De Seefhoek / MET DE STEUN VAN: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio