Welkom op de ticketpagina van SKaGeN. Klik op de productie waarvoor u wenst te kopen. Afhankelijk van de voorstelling wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van SKaGeN of naar de website van één van onze partners.

WATCHAPP #1

ONLINE PRODUCTIE ! Volg het originele beginverhaal van Emmi & Leo nog één keer, vóór de start van het vervolgverhaal op 18 november! Schrijf je nog snel hier in ...

WATCHAPP #2

NIEUWE ONLINE PRODUCTIE ! In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste WatchApp-voorstelling: ‘Emmi & Leo’. ‘WatchApp #2’ gaat een hele stap verder dan #1. De personages krijgen gezichten én je zult ze ook ‘LIVE’ kunnen bewonderen...

TODAY I KILL YOU

Jonge, reizende ster Bjarne Devolder en SKaGeN-lid Clara van den Broek presenteren TODAY I KILL YOU’ : een universeel verhaal in een vorm die de complexiteit van die moeder-zoon-relatie in al haar aspecten weergeeft.

MIJN VOLK

Bjarne Devolder en Naomi Velissariou lieten zich inspireren door “Smaltown Boy” van de Duitse schrijver en theatermaker Falk Richter. MIJN VOLK is het "coming of age" verhaal van de homoseksuele jongen, Luca.

HET GEZIN VAN PAEMEL

Valentijn Dhaenens speelt alle 18 personages. Ontdek deze parel uit de Vlaamse theaterliteratuur en kijk naar het Vlaanderen van vandaag.

FIREBIRD

Met FIREBIRD past SKaGeN haar beproefde concept van de succesvoorstelling “Laura Exterieur” (2005) opnieuw toe, waarbij het publiek onzichtbaar zit opgesteld voor de buitenwereld. De tribune is verstopt in een ‘wegenwerkenbox’. De toeschouwers luisteren met een hoofdtelefoon, kijkend naar de twee huizen met voortuintjes waar zich alles afspeelt.

LE RAZ DE MAREE

Deze Franse versie van DE VLOED speelde in 2019 een lange reeks op het theaterfestival van AvignonLeOff en werd er lovend onthaald.