Welkom op de ticketpagina van SKaGeN. Klik op de productie waarvoor u wenst te kopen. Afhankelijk van de voorstelling wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van SKaGeN of naar de website van één van onze partners.

WATCHAPP #THOMIZE

In #THOMIZE, een vernieuwend literair experiment, schrijven Thomas Gunzig en Lize Spit elkaar, elk aan hun kant van ons land. Wat begint als een professionele opdracht, ontaardt in een grenzeloze flirt.

TODAY I KILL YOU

Jonge, reizende ster Bjarne Devolder en SKaGeN-lid Clara van den Broek presenteren TODAY I KILL YOU’ : een universeel verhaal in een vorm die de complexiteit van die moeder-zoon-relatie in al haar aspecten weergeeft.

WatchApp #3: Imke.

NIEUWE ONLINE PRODUCTIE! Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

Emmi & Leo LIVE! (WA#2)

NIEUWE ONLINE PRODUCTIE ! In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste Smarphone-voorstelling (WatchApp): Deel #2, ‘Emmi & Leo LIVE!' gaat een hele stap verder dan #1. De personages krijgen gezichten én je zult ze ook ‘LIVE’ kunnen bewonderen...

WATCHAPP #1

ONLINE PRODUCTIE ! Volg het originele beginverhaal van Emmi & Leo nog één keer, vóór de start van het vervolgverhaal op 18 november! Schrijf je nog snel hier in ...

HET VERDRIET VAN PAEMEL

In afwachting van de zaalpremière van ‘Het gezin Van Paemel’ creëerde Valentijn Dhaenens een intimistische Van Paemel-video-installatie. Bezoek deze nu gratis in De Studio ! van 10 tem 14 april. Maak kennis met het wachtende gezin Van Paemel op dit bewegend schilderij en wek de triptiek zélf tot leven!

HET GEZIN VAN PAEMEL

Valentijn Dhaenens speelt alle 18 personages. Ontdek deze parel uit de Vlaamse theaterliteratuur en kijk naar het Vlaanderen van vandaag.

MIJN VOLK

Bjarne Devolder en Naomi Velissariou lieten zich inspireren door “Smaltown Boy” van de Duitse schrijver en theatermaker Falk Richter. MIJN VOLK is het "coming of age" verhaal van de homoseksuele jongen, Luca.

LE RAZ DE MAREE

Deze Franse versie van DE VLOED speelde in 2019 een lange reeks op het theaterfestival van AvignonLeOff en werd er lovend onthaald.