WATCHAPP #2: Emmi & Leo LIVE

EMMI & LEO : LIVE !

EXTRA VOORSTELLINGEN ! Zie ticketshop voor meer info


In mei 2020 kwamen SKaGeN en De Studio uit met ‘Emmi & Leo’. Het werd een overdonderend succes met meer dan 10.000 verkochte tickets, alleen al in Vlaanderen. Daarna reisde de voorstelling meteen naar Nederland en Frankrijk. Op algehele vraag van het publiek presenteren SKaGeN  en De Studio nu:


Emmi & Leo: LIVE”


Emmi Vermander en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire – via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk toch ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken.


Nu, bijna één jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting is nu onvermijdelijk. Eindelijk!


Emmi & Leo: LIVE”


In EMMI & LEO : LIVE ! zal je Emmi en Leo ook LIVE’ kunnen bewonderen, want ze ontmoeten elkaar verschillende keren. En daar kan jij op verschillende manieren bij zijn. Want elke keer ze elkaar ontmoeten kan je dit LIVE volgen via onze eigen SKGN virtual messenger !


Vanaf 5 februari kun je namelijk de GRATIS app van SKaGeN downloaden. Dit kun je doen via de gewone kanalen: Google Play of de App Store op je smartphone.


Veel plezier met Emmi & Leo: LIVE!

PS: Geen zorgen, je kan Emmi & Leo: LIVE! perfect volgen zonder dat je de eerste Emmi & Leo hebt gezien.


TICKETS KAN JE HIER BESTELLEN !


WatchApp #2: Emmi & Leo LIVEstart op zondag 6 december 2020 en duurt 2,5 week. 


SKaGeN zocht en vond met ‘Emmi & Leo’ een nieuwe manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. In dit unieke format wordt het fysieke podium vervangen door het virtuele podium. Een logische nieuwe stap, in een maatschappij waarin de virtuele wereld náást de echte wereld een vaste plek heeft ingenomen. Ons sociale netwerk is een Social Network geworden en leeft van meer van dan alleen fysieke nabijheid. Een evolutie die ons mooie momenten brengt, maar ook lelijke, soms zelfs pijnlijke. Het is een échte wereld, die pijn én schoonheid kan voortbrengen.

SKaGeN vond een manier om via dit vernieuwende format intimiteit en betrokkenheid te evoceren. Het is een format dat mensen raakt, ontroert en boeit; getuige de vele enthousiaste reacties op Facebook, Instagram en de populaire ‘virtuele foyer’.

Wat wil ik graag een Leo in mijn leven …

OMG Emmi ?!?

Yes! Zet de popcorn maar klaar…”

Echt hé! Dit is beter dan TV …”

SKaGeN ! Wat doen jullie ons aan!


SKaGeN blijft in dit alles trouw aan de spelregels van het theater: het publiek is getuige van de intimiteit tussen twee personages zonder er zelf aan deel te nemen. Het gebeurt ‘LIVE’, want je krijgt hun berichten ‘in realtime’ te zien, op alle mogelijke momenten van de dag. En natuurlijk is er het belang van de timing - voor de spanning, de humor en de ontroering. Kortom, alles wat theater zo geweldig maakt, maar dan op je telefoon.


TICKETS

Voor tickets kunt u terecht in onze Ticketshop

CREDITSVan: Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Concept & regie: Mathijs F Scheepers / Tekst: Daniel Glattauer en Ulrike Zemme in een vertaling van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Dialogen: Jaela Cole & Mathijs F Scheepers / Vormgeving: Lidia Nagibina / Opnameleiding: Nina Cuypers & Jade Vandenbussche / Productieleiding op set: Delphine Lippens / Productie: SKaGeN & De Studio / Back Office: Deborah Van Haute, Simon Van Roosbroeck, Delphine Lippens, Hadewich De Prins, Ilja Antonneau / Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers / Software-ontwikkeling & technische bijstand: OWOW - the Omnipresent World of Wizkids / Spreiding: Thassos / Met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien / Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio