Hector Mann

***Regen of geen regen: de voorstelling gaat altijd door! Als publiek zit je droog onder een luifel, aarzel dus niet om ook bij regenweer te komen kijken!

In de wonderlijke omgeving van een park bij nacht, leert u Hector Mann kennen, een arbeider in de Fizzy Pop Limonadefabriek. Hector droomt ervan ooit rijk te zijn en wanneer op een dag een blind meisje hem voor een miljonair aanziet begint het avontuur. Hector wordt verliefd en belooft haar de operatie te betalen waardoor ze terug zal kunnen zien. Een boksmatch en een medische ingreep later bevindt Hector zich met zijn droomvrouw in zijn droomhuis. Maar dan begint het eigenlijk nog maar net…

Hector Mann & de Fizzy Pop Limonadefabriek wordt live geconstrueerd op een-tot-filmstudio-omgebouwde-vrachtwagen, door zich van overdreven gebaren bedienende acteurs, een hyperkinetische pianist en geavanceerde blue-key technieken. Heel veel geweld dus, te midden van de eenzaamheid en rust van een park bij nacht.

Uit SKaGeN’s fascinatie voor de beginjaren van de bewegende film ontstond deze openluchtvoorstelling. Een voorstelling met weinig woorden, maar des te meer emotie en spektakel! Reservatie niet nodig en ingang helemaal gratis! Wel handig als je een eigen stoeltje meeneemt.


archief

Login of registreer om het archief te bekijken.

Het digitale archief bevat recensies, persmappen, teksten, enz. Voor een aantal van deze documenten dient u zich te laten registreren. Let wel: bij gebruik van concepten, tekst- en beeldmateriaal moeten de regels rond auteursrecht worden nageleefd.