DE VLUCHT

SKaGeN speelt De Vlucht

Clara van den Broek | Paul Verrept


In De Vlucht vertrekt een man uit een harmonieus, schijnbaar perfect leven. Wat hem drijft, is onduidelijk. Is er iets veranderd bij de vrouw met wie hij samenleefde? Is hijzelf veranderd? Welke invloed had het drama dat zich afspeelde op het strand vlakbij hun huis? Hij heeft een paar ontmoetingen in een ouderwets hotel in een bijna verlaten dorp. Stilaan groeit het besef dat de wereld om hem heen niet meer dezelfde is. Vindt hij daarin de kiem van een nieuw begin?


De Vlucht is een vervolg op De Vloed. De Vloed, op tournee sinds 2017 in Vlaanderen en Frankrijk, vertelt het verhaal van de vrouw. In De Vlucht spreekt de man. Clara van den Broek speelt de twee teksten van Paul Verrept. Samen schetsen ze een pijnlijk en ragfijn portret van een relatie, gehavend door de actualiteit.


Premièrereeks De Vlucht op 16, 17 & 18 november 2021 om 20u in De Studio, Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen. 


Tickets via tickets@destudio.com of +32 (0)3 260 96 16

CREDITS


spel Clara van den Broek / tekst Paul Verrept  / licht, decor & geluid Eric Engels / kostuum Barbara De Laere / danscoachSophie Monheim / productieleiding Tineke De Meyer, Dominika Kruszewska / zakelijke leiding & coördinatie Korneel Hamers /stage techniek & wolkenconstructie:  Remco Wuyts / productie SKaGeN i.s.m. De Studio, Perpodium / met de steun van De Vlaamse Gemeenschap & Literatuur Vlaanderen – Perpodium & Taxshelter Vlaanderen / boek Paul Verrept, Brandingen, Koppernik 2021